DNES SME PODPÍSALI DOTAČNÚ ZMLUVU NA NADSTAVBU ZÁKLADNEJ ŠKOLY NA TICHEJ ULICI

Vážení občania,

s veľkou radosťou Vám oznamujeme, že dnes bola na Obecnom úrade v Slovenskom Grobe slávnostne podpísaná Zmluva o poskytnutí príspevku na projekt Prístavby a nadstavby Základnej školy na Tichej ulici. Tento projekt nám umožní vytvoriť moderné vzdelávacie priestory pre ďalších 240 žiakov druhého stupňa, a to vďaka dotácii z Plánu obnovy vo výške 2 999 515 EUR.

Zmluvu slávnostne podpísal minister školstva Tomáš Drucker, čím sa oficiálne odštartoval proces realizácie výstavby. Očakávame, že stavebné práce začnú do dvoch týždňov, počas ktorých stavebná spoločnosť prevezme stavenisko a súvisiace objekty.

Počas najbližších dvoch týždňov budeme pripravovať stavenisko spolu so zabezpečením prísnych opatrení BOZP kvôli bezpečnosti pohybu žiakov a zamestnancov školy, keďže stavebné práce budú prebiehať aj počas vyučovania.

Ako sme Vás v minulosti informovali projekt prinesie:

– 12 nových tried pre žiakov druhého stupňa

– Nové kabinety, hygienické zázemia, schodiská, chodby a výťah, čím zabezpečíme úplnú bezbariérovosť celej školy

Sme nesmierne hrdí na tento úspech a tešíme sa na nové triedy, ktoré budú pripravené na užívanie už od ďalšieho školského roka. O všetkých relevantných krokoch vás budeme priebežne informovať.